Swiat ktory mnie otacza widze czasami przez pryzmat
Ale coz ten swiat jest wart bez mezczyzn?
Dlatego cenie sobie zdanie plci przeciwnej,bo maja
zupelnie inne spojrzenie na swiat ,niz my kobiety.
To jest cos takiego jak z gotowaniem
Przeciez najlepszymi kucharzami sa wlasnie
mezczyzni.
To prawda, czasami wydaje nam się, że faceci są głupi, bo nic nie rozumieją. A oni po prostu mają inny sposób myślenia [przy czym inny nie znaczy gorszy].
Na przykład przyjaźń z chłopakiem to jest, no cóż, dla wielu dziewczyn szczyt marzeń. Chłopak nie poleci zaraz i nie wygada tego byle komu, nie będzie nas obgadywał .
Chłopak nie poleci zaraz i nie wygada tego byle komu, nie będzie nas obgadywał
Oj nie wiem nie wiem faceci wbrew pozorom to gorsze ploty od bab.Ale faktycznie przyjaźń z facetem jest trwalsza niż z dziewczyną.
niby większe ploty, ale szczerze przyznam, że jeszcze żaden mój kumpel niczego nie wygadał, nawet jeżeli owa sprawa dotyczyła na przykład jego kumpla z klasy . to też zależy od tego, na jakiego chłopaka się trafi
.
no tak. ;D zalezy zależy.
niektórzy są na prawde spoko. ;> mozna podagac i wgl, ale z niektorymi to wytrzymac trudnoo ;x
zazwyczaj z tymi, którzy jeszcze nie dorośli ^^.
no dobra, tu akurat się zgodzę . chociaż to jest w wielu aspektach bardziej zaleta, niż wada.
wiadomo, że jeżeli taki 15 letni kretyn biega za tobą i grzmoci cię torebką popcornu po głowie, to raczej ciężko nazwać to zaletą, ale trzeba przyznać, że jeżeli chłopak próbuje nam coś wyznać i nie może nic z siebie wykrztusić, plącze się w zeznaniach i non stop się rumieni, to jest to słodkie .